Skip to content
Krem sapun

Krem sapun

Za kožu koja izgleda meko, glatko i sjajno, posegnite za Dove Beauty Bar. Sa ¼ hidratantne kreme, on prevazilazi čišćenje, hraneći kožu spirajući dan sa nje ...

...
Pročitaj više Continue Reading Krem sapun Prikaži manje Text Krem sapun

Tajna prekrasne kože je hidriranost, a nijedan drugi sapun ne hidrira kožu bolje od Dove sapuna. To je zato što Dove nije običan sapun, već Beauty Bar. Dok obični sapuni mogu ukloniti esencijalne hranljive materije sa kože, Dove Beauty Bar sadrži blaga sredstva za čišćenje koja brinu o koži dok je čistite. Sa ¼ hidratantne kreme Dove Beauty Bar pruža osećaj meke, glatke i blistavije kože lica i tela od običnog sapuna. Možete se uveriti zašto ga zovemo Beauty Bar (Sapun lepote).

Možda ste ljubitelj Dove Original krem sapuna, ali sa tolikim izborom, zašto ih ne biste sve probali? Na kraju krajeva, nudimo Dove beauty bar za sve potrebe. Naš Pure&Sensitive krem sapun je savršen za kožu koja se lako nadraži. Za dodir uživanja, izaberite naš Purely Pampering Shea Butter krem sapun. Ili otkrijte svežu, sjajnu kožu uz naš Dove Gentle Exfoliating krem sapun.

Prikaži manje

Istražite naše sapune

Dove krem sapun
tekst

Dove krem sapun: naša najbolje čuvana tajna za lepotu

Otkrijte našu najveću tajnu lepote i put do predivne kože