Skip to content
Tuširanje i kupanje

Tuširanje i kupanje

Ako pitate nas, čišćenje bi trebalo da bude brižno kao i svaki drugi deo svakodnevnog ulepšavanja. Zato Dove gelovi za tuširanje i sapuni neguju kožu, pretvarajući svakodnevno čišćenje u negu.

...
Pročitaj više Continue Reading Tuširanje i kupanje Prikaži manje Text Tuširanje i kupanje

Za glatku, meku kožu, od suštinskog značaja je brižna nega i ovde vam mogu pomoći Dove gelovi za tuširanje, ulja za čišćenje i sapuni.

Naši gelovi za tuširanje sa tehnologijom NutriumMoisture™ pružaju raskošnu notu svakodnevnom tuširanju. Kao mešavina hidratantne kreme i lipida koji neguju kožu, ova tehnologija pomaže u obnovi prirodnih hranljivih materija kože i ostavlja osećaj mekše i glađe kože već nakon prvog tuširanja. Sa ovakvim trenutnim rezultatima, zašto biste tražili dalje?

Naravno, tu je i naša legendarna ¼  hidratantna krema. U našim sapunima, gelovima za pranje tela i ruku, istovremeno hrani i čisti, održavajući kožu mekom i glatkom. Sa nizom očaravajućih mirisa Dove proizvoda za čišćenje, možete istovremeno ugoditi  čulima i koži, bilo da želite ugođaj ili osveženje.

Uz Dove proizvode, tuširanje nikada nije izgledalo tako privlačno. Istražite Dove proizvode za pranje i kupanje u nastavku, kao i savete i trikove koji će pomoći da probudite lepotu vaše kože.

Prikaži manje
(26 proizvodi) Filtriraj proizvode Sakrij filtere
Tražim
za
(26 proizvodi)

Istražite naše proizvode za tuširanje i kupanje

(26 proizvodi) Filtriraj proizvode Sakrij filtere
Tražim
za
(26 proizvodi)

Transformišite vaše iskustvo čišćenja