Skip to content
Dove Saveti za negu kose

Saveti za negu kose

Lepa kosa nije dovoljna. Mi želimo predivnu kosu. Stoga nije čudno što uvek tragamo za konačnim savetima za zdravlje kose koji će nam pomoći da zadržimo kosu predivnog izgleda pod našom kontrolom u svakom trenutku. Pa, osim ako se ne pojavi jak nalet vetra, a vi ne možete da budete odgovorni za hirove prirode, zar ne?

 • 1

  Prilagodite vašu negu kose vašim potrebama. 

  Zvuči jednostavno, ali provera da li koristite proizvode namenjene isključivo za vaš tip kose je od suštinskog značaja za pravljenje čuda od vaše kose.

 • 2

  Ignorišite pravilnik o pranju kose. 

  Možda imate masnu kosu kojoj je potrebno svakodnevno pranje ili kovrdžavu kosu koja najbolje izgleda tri dana nakon pranja - radite ono što vama odgovara. 

 • 3

  Štitite kosu kao što biste štitili kožu. 

  Kosa je značajan deo našeg identiteta - što joj daje veliku moć, stoga treba da je pazite kao što pazite vašu kožu: vremenski uslovi, sunce i zagađenje mogu da naprave haos sa vašom kosom. Zaštitite je od sunca pomoću UV spreja i koristite hidratantni regenerator zimi. 

 • 4

  Pazite se hlora. 

  Vaša kosa može da upije manje ako je namočite u čistoj vodi pre nego što uđete u bazen (i naprskajte malo regeneratora koji se ne ispira za dodatnu zaštitu)

 • 5

  Zaštitite kosu od oštećenja.

  Kako bi vam kosa bila hidrirana i zdrava, probajte naš novi Dove Intense Repair Damaged Hair regenerator - a pomoći će vam da popravite bilo kakvo oštećenje nakon friziranja. 

 • 6

  Probajte da koristite češalj sa širokim zupcima. 

  Kada vam je kosa vlažna, češalj sa širokim zupcima je vaš najbolji prijatelj. Četke treba koristiti kada je kosa potpuno suva (tada mogu da vam budu pomoć u stilizovanju)