Skip to content
Dove Naši partneri

Naši partneri

Naši partneri su neke od najinspirativnijih i najuticajnijih organizacija sa svih strana sveta koje nam pomažu u rešavanju pitanja vezanih za samopouzdanje i sopstveni fizički izgled.

Posvećeni smo tome da pomognemo narednoj generaciji žena da izgrade bolju sliku o sebi, da im pomognemo da ojačaju svoje samopouzdanje i ostvare svoj puni potencijal.

Da bi nam pomogli da to učinimo, tražimo partnere i sarađujemo sa onima koji to zaista razumeju. Oni znaju i rade sa devojčicama i mladim ženama svaki dan i jednako su ostrašćeni kao i mi u stvaranju sveta koji je oslobođen strepnji vezanih za lepotu. Od lokalnih grupa aktivnih u malim zajednicama do velikih globalnih partnerstava, radimo zajedno da bismo pomogli devojkama da razviju samopouzdanje koje im je potrebno da bi ostale dosledne sebi, i shvatile svoj puni potencijal. Neki od naših partnera nam obezbeđuju dragocenu stručnost u razvijanju naših resursa i materijala, drugi nam obezbeđuju ljudske resurse koji su potrebni da bi ti resursi i materijali bili viđeni. Svi oni nas svakodnevno inspirišu. Pogledajte naše partnere na suprotnoj strani da biste saznali više o našoj saradnji. Slobodno ih kontaktirajte – oni rade jedan neverovatan posao.

Zajedno činimo šta god je potrebno da bismo izašli na kraj sa strepnjama vezanim za lepotu. Da li želite da pomognete? Istražite naše alate i resurse vezane za  samopouzdanje, i priključite nam se u borbi protiv nedostatka samopouzdanja.