Skip to content
Proizvodi za učvršćivanje kože

Proizvodi za učvršćivanje kože

Osnažujući losioni, gelovi i ulja za učvršćivanje kože nadahnuti filozofijom spa centra za kožu kojoj je potrebno malo podstreka.

...
Pročitaj više

Lepa i čvrsta koža ima potencijal da se menja u zavisnosti od toga kako mi to želimo. I zaista – ako bismo mogli da oživimo osećaj nakon dana provedenog u spa centru, to bismo i učinili. Srećom, to upravo i možemo: uz našu ponudu proizvoda za učvršćivanje kože DermaSpa Uplifted+. 

Uz proizvode koji su osmišljeni tako da nas vrate u kontakt sa našim sopstvenim telom, koji pružaju dermatološku brigu i hidriranost, pružajući nam pri tom trenutak opšte telesne povezanosti zbog koje nam boravak u spa centru deluje kao rajsko mesto. 

Svilenkasta formula Dove DermaSpa Uplifted+ gel za telo sa roll-on aplikatorom dolazi uz jedinstven trio kuglica za masiranje koje, uz primenu Cell-Moisturisers® tehnologije, neguju vašu kožu i unapređuju njenu čvrstinu i elastičnost. I ko kaže da ne možemo da imamo masažu svakoga dana?

Da biste unapredili ishranu kože, redovno koristite ulje za telo. Dove DermaSpa Uplifted+ ulje za telo utopa se u kožu, ostavljajući trenutno osećaj punoće i hidriranosti. 

Detaljno i pojedinačno upoznajte sve proizvode navedene niže.

Prikaži manje