Proizvodi za učvršćivanje kože
Proizvodi za učvršćivanje kože

Proizvodi za učvršćivanje kože

Osnažujući losioni, gelovi i ulja za učvršćivanje kože nadahnuti filozofijom spa centra za kožu kojoj je potrebno malo podstreka.

...
Pročitaj više

Lepa i čvrsta koža ima potencijal da se menja u zavisnosti od toga kako mi to želimo. I zaista – ako bismo mogli da oživimo osećaj nakon dana provedenog u spa centru, to bismo i učinili. Srećom, to upravo i možemo: uz našu ponudu proizvoda za učvršćivanje kože DermaSpa Uplifted+. 

Uz proizvode koji su osmišljeni tako da nas vrate u kontakt sa našim sopstvenim telom, koji pružaju dermatološku brigu i hidriranost, pružajući nam pri tom trenutak opšte telesne povezanosti zbog koje nam boravak u spa centru deluje kao rajsko mesto. 

Svilenkasta formula Dove DermaSpa Uplifted+ gel za telo sa roll-on aplikatorom dolazi uz jedinstven trio kuglica za masiranje koje, uz primenu Cell-Moisturisers® tehnologije, neguju vašu kožu i unapređuju njenu čvrstinu i elastičnost. I ko kaže da ne možemo da imamo masažu svakoga dana?

Da biste unapredili ishranu kože, redovno koristite ulje za telo. Dove DermaSpa Uplifted+ ulje za telo utopa se u kožu, ostavljajući trenutno osećaj punoće i hidriranosti. 

Detaljno i pojedinačno upoznajte sve proizvode navedene niže.

Prikaži manje

Istražite naše kreme za zatezanje kože

Dove Kako da se brinu za zrelu kožu
tekst

Kako da se brinu za zrelu kožu

Obezbedite zreloj koži da izgleda najlepše što može