Skip to content
Proizvodi za samopotamnjivanje

Proizvodi za samopotamnjivanje

Uživajte na suncu uz Dove DermaSpa Summer Dark losion za samopotamnjivanje tela, naše hidrirajuće sredstvo sa efektom samopotamnjivanja, koje u nekoliko trenutaka obezbeđuje koži letnji sjaj, obezbeđujući kako izgled tako i osećaj zbrinutosti.

...
Pročitaj više Continue Reading Proizvodi za samopotamnjivanje Prikaži manje Text Proizvodi za samopotamnjivanje

Želite li da znate tajnu? Nije vam potrebno leto da bi vaša koža dobila letnji sjaj. Pa, dobro, sredstva za samopotamnjivanje kože i nisu baš najbolje čuvana tajna postizanja lepote, ali je van svake sumnje najbolji (i najlakši) način da za dobijanje tog sjaja onaj koji potiče iz bočice. I kako da održite taj izgled okupanosti u suncu tokom cele godine? Uz najbolje sredstvo za potamnivanje kože.

Ključ najbolje primene je u hidriranju kože, međutim, ono je još lakše ukoliko je vaš losion za potamnjivanje kože istovremeno i hidirirajuće sredstvo. Isprobajte hidrirajuće sredstvo za postupno potamnjivanje kože kao što je Dove DermaSpa Summer Dark losion za samopotamnjivanje tela da biste postigli letnji sjaj.

Kružnim pokretima utrljajte losion za potamnjivanje u kožu i, pre nego što se obučete, dopustite mu makar pola sata da prodre u vašu kožu i podari joj predivan ujednačen izgled. I eto: suncem okupana koža koja sija, bez obzira na vremenske prilike.

Ovde potražite losion za potamnjivanje kože.

Prikaži manje

Istražite naše proizvode za samopotamnjivanje