Skip to content
Biranje najboljeg preparata za hidrataciju veoma suve kože

Biranje najboljeg preparata za hidrataciju veoma suve kože

Kombinacija ‘vremena samo za mene’ sa hidriranom, prelepom kožom – najbolji je način da istovremeno obavite više korisnih stvari.

...
Pročitaj više Continue Reading Biranje najboljeg preparata za hidrataciju veoma suve kože Prikaži manje Text Biranje najboljeg preparata za hidrataciju veoma suve kože

Tu i tamo svi ponekad patimo od suve kože. Možda je razlog u hladnoći. Možda sapun koji koristite oduzima vašoj koži njenu zaštitnu masnoću. Ili možda naprosto imate prirodno suvu kožu. Šta god da je razlog, osetićete suvoću kože u nekom trenutku i zato je važno da na svojim policama imate najbolje moguće sredstvo za hidriranje suve kože.

I šta je ono što tražite? Pa, potrebno vam je nešto što će pomoći u obnavljanju vlage koja nedostaje vašoj koži, ali što istovremeno omogućava površinskom sloju vaše kože da se obnovi i bolje zadrži tu istu vlažnost. 

Zakoračite u našu ponudu hidrirajućih preparata. Objedinjujući znanje vodećih stručnjaka za kožu i lepotu napravili smo proizvode koji pružaju sve pogodnosti dermatoloških saznanja i zadovoljsto i raskoš jednog dana provedenog u spa centru. 

Upoznajte našu ponudu niže, uz neke od naših najboljih saveta kako da pobedite suvu kožu.

Prikaži manje

Istražite naše proizvode za hidrataciju suve kože

Dove Kako negovati suvu kožu
tekst

Kako negovati suvu kožu

Pročitajte savete o melemima za kožu i nezi kože