Skip to content
Hidratacija

Hidratacija

U životu postoje određene stvari za koje znamo da u njih možemo da se pouzdamo. Kao što je recimo nijansa našeg omiljenog laka za nokte, čokolada ako smo imali loš dan ili sve pogodnosti našeg omiljenog hidrirajućeg sredstva.

...
Pročitaj više Continue Reading Hidratacija Prikaži manje Text Hidratacija

Jedino dobro hidrirana koža pruža taj baršunasto mekan osećaj. Međutim, njega nije lako postići, a posebno ako se vremenske prilike menjaju ili kad starimo. I upravo zato je vrlo važno pronaći najbolje moguće hidrirajuće sredstvo.

Od suštinske važnosti je poznavanje vašeg tipa kože – da li je ona suva ili zrela – ali i onoga što želimo za svoju kožu, da li je to njen sjaj, glatkoća ili čvrstina. Kada birate najbolje hidrirajuće sredstvo za suvu kožu, na primer, odlučite se za kreme koje pružaju obilnu negu koje će pomoći obnavljanju površinskih slojeva vaše kože i sačuvati vlagu u njoj. Uz formule koje su napravljene na temelju Cell-Moisturisers® tehnologije – hidrirajućih aktivnih sastojaka koji obezbeđuju dermatološku negu kože – naša DermaSpa kolekcija obavlja upravo ovaj zadatak, obezbeđujući obnavljanje kože i njen ujednačen i sjajan izgled. Potražite nove načine da joj pružite tu negu: nama se dopadaju kuglice u našem DermaSpa Uplifted+ gelu za telo sa roll-on aplikatorom, koji masira kožu i pospešuje njenu cirkulaciju. Pogledajte i druge artikle u našoj velikoj ponudi. 

Prikaži manje
(11 proizvodi) Filtriraj proizvode Sakrij filtere
Tražim
za
(11 proizvodi)

Istražite naše hidrantne proizvode

(11 proizvodi) Filtriraj proizvode Sakrij filtere
Tražim
za
(11 proizvodi)
Dove Kupite najbolje preparate za hidrataciju
tekst

Kako da kupite najbolje preparate za hidrataciju

Obnovite prirodni sjaj svoje kože uz Dove preparate za hidriranje tela i lica