Proizvodi za negu zrele kože
Proizvodi za negu zrele kože

Proizvodi za negu zrele kože

Proizvodi za negu vašeg tela inspirisani filozifijom spa centra – napravljeni uz pomoć naprednih tehnologija obično rezervisanih samo za negu lica – pomoći će da održite prirodan mladolik izgled vaše kože.

...
Pročitaj više

Smatramo da briga o zreloj koži nema veze sa starenjem i činjenicom kako da se postigne da ona izgleda mlađe. Reč je o tome da postignete da se vaša koža i ponaša kao da je mlada. Kako starimo, ciklus obnavljanja kože se usporava i koža gubi svoju punoću. I upravo zato joj je potrebna naša pomoć da bi ostala otporna. Prvi korak je u tome da pronađete kremu koja će ubrzati proces obnavljanja kože. Naša saznanja o nezi lica iskoristili smo da napravimo DermaSpa Youthful Vitality losion za telo, koji – uz AHA (alfa-hidroksi kiselinu) i našu Cell-Moisturisers® tehnologiju – potpomaže proces odbacivanja izumrlih ćelija kroz postupak obnavljanja ćelija. Proizvodi koji sadrže glicerin takođe će pomoći – poput Dove DermaSpa Youthful Vitality kreme za ruke. Ona pomaže da koža zadrži vlagu tako da može da ostane gipka, mekana i jedra.

Obezbedite svojoj koži najbolji mogući izgled i pomozite joj da zadrži otpornost, punoću i nežan izgled uz pomoć naših proizvoda i saveta navedenih niže.

Prikaži manje

Istražite naše proizvode za zrelu kožu