Skip to content
Krema za ruke

Krema za ruke

Uz naše kreme za ruke, podarite svojoj koži zadovoljstvo spa centra uz dermatološku negu kakvu zaslužuje. 

...
Pročitaj više Continue Reading Krema za ruke Prikaži manje Text Krema za ruke

Naše ruke obavljaju veliki posao za nas – brišući musava lica naše dece ili nam pomažu da izvučemo savršene poteze ajlajnerom. Međutim, koliko često im iskazujemo zahvalnost za to? Uz malu pomoć naših najboljih krema za ruke, svojim rukama svakodnevno možemo pokloniti ugođaj spa centra. 

Dove DermaSpa kreme za ruke ne samo da nude bogatstvo zadovoljstva i poseduju raskošnu teksturu, već obezbeđuju i dermatološku negu, pa tako nega ruku od obične rutine postaje trenutak zadovoljstva kojim ostvarujemo vezu sa celinom sopstvenog tela, gde god da se nalazimo.

Bilo da želite da revitalizujete zrelu kožu ili da vaše ruke imaju ravnomeran sjaj i budu baršunasto mekane, mi vam možemo pomoći u tome. Zahvaljujući našoj Cell-Moisturisers® tehnologiji, koja obnavlja i zaštićuje površinski sloj kože, naše kreme za ruke poboljšavaju njen izgled i osećaj, ostavljajući je mekanom i nežnom. 

Da biste saznali više, upoznajte naše kreme za ruke navedene niže i, uz naše savete, otkrijte kako da ih najbolje iskoristite.  

Prikaži manje

Istražite naše kreme za ruke

Dove Suve ruke tretman
tekst

Tretman za suve ruke

Potreban vam je delotvoran tretman za suve ruke?