Skip to content
Losion za telo

Losion za telo

Blagi losioni za telo, sa spa teksturama i mirisima, transformišu vašu rutinu nege kože  u trenutak "posvećen sebi", dajući u isto vreme vašem telu  dermatološku negu koja mu je potrebna.

...
Pročitaj više Continue Reading Losion za telo Prikaži manje Text Losion za telo

Ako postoji jedan proizvod koji nam je potreban za divnu, glatku kožu, to je hidratantni losion za telo. Svaki losion za telo u našoj luksuznoj kolekciji DermaSpa je prilagođen za određenu vrstu kože, za vidljive rezultate.

Za suvu kožu, tu je naš bogati DermaSpa Goodness³ losion za telo, koji - sa našim Cell-Moisturisers® - ne samo da hidrira kožu, već je čini blistavom, izjednačenom i baršunasto glatkom.

U potrazi ste za losionom za činjenje vaše kože punijom? Pogledajte naš DermaSpa Uplifted + losion za telo. Udružili smo Cell-Moisturisers® tehnologiju sa satenskim gelom koji poboljšava elastičnost i čvrstinu, dok u isto vreme hidrira kožu, od prvog korišćenja.

Za podmlađivanje zrele kože, probajte naš DermaSpa Youthful Vitality losion za telo; ubrzava regeneraciju kože, za elastičnu kožu koja izgleda  mlado i daje osećaj mladosti Želite da dodate sjaj? Probajte DermaSpa Summer Revived - hidratantnu kremu za postepeno potamnjivanje koja čini da vaša koža izgleda obasjana suncem i da bude glatka.

Istražite svaki proizvod detaljnije u nastavku.

Prikaži manje

Istražite naše losione za telo

Dove Imajte glatku kožu
tekst

Kako da imate glatku kožu

Želite li da saznate kako da vam koža bude nežna?