Skip to content
Krema za telo

Krema za telo

Lepa tela  (što znači vaše, inače) zaslužuju vrhunsku negu. Pretvorite svakodnevne rutine u poslasticu sa našom baršunasto bogatom kremom za telo. 

...
Pročitaj više Continue Reading Krema za telo Prikaži manje Text Krema za telo

Smatramo da je jedan od najlakših (i najboljih) načina da maksimalno iskoristite "vreme za sebe" taj da poklonite koži blagu, lepo mirisnu kremu za telo.

Sa svojim bogatim teksturama i  mirisima koji daju polet, naše najbolje kreme za telo kombinuju našu ekspertizu u ishrani kože sa spa iskustvom, obezbeđujući to da posle svake upotrebe budete  opušteni i da se osećate negovanim. A sa našom Cell-Moisturisers® tehnologijom - najnovijim dostignućem u Dove nezi kože - svaka od naših krema pruža dermatološku negu, tako da znate da vaša koža dobija najbolje.

Jedan od naših favorita? Dove DermaSpa Goodness³ krema za ruke. Njena luksuzno bogata, glatka formula će se upiti  brzo i obezbediti vašoj koži  tri stvari koje želi najviše: svetlucavost, izjednačen ton i baršunastu mekoću - tako da nema izgovora da nemate vremena da priuštite sebi negu kože koju zaslužujete.

Istražite sve naše proizvode inspirisane spa masažom ispod kako biste pronašli savršenu kremu za telo za vas, dok u isto vreme saznajete nešto više o tome kako da ih najbolje nanesete u našim savetima i trikovima. 

Prikaži manje

Istražite naše kreme za telo

Dove Kako izabrati nove proizvode za negu lepote
tekst

Kako izabrati nove proizvode za negu lepote

Želite li da znate šta bi trebalo da tražite od nekog novog proizvoda za lepotu?