Skip to content

Men+Care Minerals&Sage gel za tuširanje

Inspirisan snagom prirode Dove Men+Care Minerals&Sage gel za tuširanje pruža moćni pojačani osećaj svežine.

• Prožet prirodnim osvežavajućim sredstvima, Minerals+Sage

• Osmišljen posebno za kožu muškaraca

• Pruža pojačan osećaj svežine koji čini kožu obnovljenom

• MicroMoisture tehnologija za sprečavanje isušivanja kože

• Efikasna formula koja se lako ispira

• Pomaže u zaštiti kože od iritacije
Zdrav izgled kože počinje sa pravim gelom za tuširanje. Najbolji gelovi za tuširanje za muškarce predstavljaju ravnotežu između snage i udobnosti. Oni uklanjaju prljavštinu i čine kožu obnovljenom uz istovremenu hidrataciju koja sprečava isušivanje. Dove Men+Care Minerals&Sage gel za tuširanje, inspirisan elementima, nudi kompletno čist i okrepljujući osećaj svežine - bez iritacije.

Posebno osmišljen za kožu muškaraca, Dove Men+Care Minerals&Sage gel za tuširanje je formulisan sa Micromoisture tehnologijom. Klinički je dokazano da pomaže u borbi protiv isušivanja bolje od običnih gelova za tuširanje za muškarce, aktivira se na koži, i jednostavno se i ispira.
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Petrolatum, Acrylates Copolymer, Parfum, Citric acid, Cocamide MEA, DMDM Hydantoin, Glycerin, Mica, PPG-12, Salvia Officinalis Leaf Extract, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Zinc PCA, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 42090, CI 77288, CI 77499, CI 77891
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.
• Dnevno čišćenje
Dove Men+Care Minerals&Sage gel za tuširanje može da se koristi svakog dana za hidrataciju i hranjenje kože kako bi se sprečilo isušivanje i na telu i na licu

• Obnovljena svežina
Svaka upotreba Men+Care Minerals&Sage gela za tuširanje pruža povećani osećaj svežine usled čiste, obnovljene kože
Pod tušem iscedite količinu Dove Men+Care Minerals&Sage gela za tuširanje koja pokriva polovinu dlana. Trljajte ruke dok gel ne počne da prerasta u penu. Nanesite na telo i lice i isperite temeljno.
Koristiti ujutru, a zatim naneti Dove Men+Care Minerals&Sage antiperspirant u spreju, za osećaj jače svežine pre početka dana.