Skip to content

Men+Care Hydration gel za tuširanje

Dove Men+Care Hydration gel za tuširanje sa MicroMoisture tehnologijom pomaže u hidrataciji za zdravu i jaku i zdravu kožu.

• Čini kožu hidriranom, uravnoteženom i ponovo svežom

• MicroMoisture tehnologija se aktivira pri penušanju

• Pomaže u očuvanju zdrave kože i zaštiti od isušivanja 

• Pruža osvežavajuće čistu i potpunu udobnost kože

• Efikasna formula koja se lako ispira

• Antialergijska formula pomaže u očuvanju prirodne vlažnosti kože
Dove Men+Care Hydration gel za tuširanje sa MicroMoisture tehnologijom pomaže u hidrataciji za zdravu i jaku kožu. Antialergijska formula pomaže u očuvanju prirodne vlažnosti kože, čineći je osveženom i uravnoteženom.

Osmišljen posebno za kožu muškaraca, Dove Men+Care Hydration gel za tuširanje pruža osvežavajuće čišćenje i potpunu udobnost kože, pomažući u održavanju optimalnog nivoa hidratacije kože. Njegova moćna MicroMoisture tehnologija pomaže u očuvanju jače i zdravije kože. Osim toga, njegova sapunica se lako ispira i za sobom ostavlja osećaj osvežene kože i miris čistoće.

Naš gel za tuširanje za muškarce pomaže u očuvanju prirodnog nivoa vlažnosti kože, čineći kožu hidriranom, uravnoteženom i osveženom. Probajte Dove Men+Care Hydration gel za tuširanje za zdravu i jaku kožu.
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Petrolatum, Acrylates Copolymer, Glycerin, Cocamide MEA, Parfum, Sodium chloride, Sodium hydroxide, PPG-12, Citric acid, Tetrasodium EDTA, DMDM Hydantoin, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 42090
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.
• Dnevno čišćenje
Sa našom dermatološki ispitanom formulom, Dove Men+Care Hydration gel za tuširanje uklanja prljavštinu i neprijatne mirise koji su se nakupili tokom dana, čineći kožu svežom, čistom i prijatnom

• Hidratacija kože
Dove Men+Care Hydration gel za tuširanje pomaže u očuvanju prirodne vlažnosti kože uz jedinstvenu MicroMoisture tehnologiju, za zdraviju kožu koja je zaštićena od isušivanja
Potopite celo telo i lice pod tušem i iscedite količinu Dove Men+Care Hydration gela za tuširanje koja pokriva polovinu dlana. Protrljajte ruke sa malo vode kako biste pretvorili gel u laganu penu, a zatim je nanesite na telo i lice. Isperite temeljno.
Za čišćenje koje još dublje prodire u kožu, koristite gel za tuširanje sa lufa sunđerom za piling prilikom pranja.