Skip to content

Men+Care Clean Comfort gel za tuširanje

Započnite dan sa kožom koja je zdrava i jaka uz ovaj gel za tuširanje za muškarce koji pruža potpunu udobnost kože.

• Hidrira za zdravu i jaku kožu

• Pomaže u zaštiti kože od iritacija i isušivanja

• MicroMoisture tehnologija se aktivira pri penušanju

• Pruža osvežavajuće čistu i potpunu udobnost kože

• Efikasna formula koja se lako ispira

• Svež, čist miris
Dove Men+Care Clean Comfort gel za tuširanje sa MicroMoisture tehnologijom hidrira kožu čineći je zdravom i zaštićenom od isušivanja. Ova veoma efikasna formula se lako ispira i pruža osvežavajuće čistu i potpunu udobnost kože.

Dove Men+Care Clean Comfort gel za tuširanje koristi jedinstvenu MicroMoisture tehnologiju, koja se aktivira po penušanju, a pomaže u očuvanju prirodne vlažnosti kože i čini kožu hidriranom. Pored toga, gel se brzo spira bez ostavljanja ostataka. Ovaj dermatološki ispitan gel će vam pružiti čisto telo i osvežavajući miris što pomaže koži da ostane zdrava, hidrirana i zaštićena od iritacije i isušivanja.

Sada možete da započnete dan sa kožom koja je zdravija, bolje zaštićena i osvežena ovim snažnim i efikasnim gelom za tuširanje za muškarce.
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Petrolatum, Acrylates Copolymer, Parfum, Glycerin, Cocamide MEA, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Citric acid, Tetrasodium EDTA, DMDM Hydantoin, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 42090
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.
• Dnevno čišćenje
Sa blagom, ali efikasnom formulom Dove Men+Care Clean Comfort gel za tuširanje temeljno čisti lice i telo, pružajući osećaj hidrirane i osvežene kože

• Zdravija koža
Dove Men+Care MicroMoisture tehnologija pruža hidrataciju za zdraviju kožu, štiteći je od iritacije
Pod tušem, potopite telo i lice i koristite količinu Dove Men+Care Clean Comfort gela za tuširanje koja pokriva polovinu dlana. Protrljajte ruke kako biste pretvorili gel u laganu penu, a zatim je nanesite na telo i lice. Isperite temeljno.
Za čišćenje koje još dublje prodire u kožu, koristite gel za tuširanje sa lufa sunđerom za piling prilikom pranja.