Skip to content

Men+Care Extra Fresh sapun

Posegnite za Dove Men+Care Extra Fresh sapunom, okrepljujućim sapunom koji brine o vašoj koži.

90g
• Vitalizirajući miris daje osećaj da je koža osvežena

• Pomaže u održavanju nivoa hidriranosti kože

• Dermatološki testirana formula

• Sadrži formulu sa ¼ hidrantne kreme

• Lako se ispira, za osećaj da koža nije masna

• Za zdravu i jaku kožu
Ako hoćete sapun za telo, posle koga ostaje osećaj da je koža osvežena, probajte Dove Men+Care Extra Fresh sapun. Za razliku od nekih uobičajenih muških sapuna koji mogu da isuše vašu kožu, Dove Men+Care Extra Fresh sapun zahvaljujući formulaciji sa ¼ hidrantne kreme hidrira kožu.

 Ovaj sapun za lice i telo, koji ostavlja jedan osvežavajući miris na koži, donosi osveženje i osećaj prijatnosti na koži. 

Pogodan za lice i za telo, ovaj Dove Men+Care sapun se lako ispira i ostavlja osećaj zdrave i jake kože. I kao što pomaže u zaštiti kože od sušenja, takođe je dermatološki testiran i pomoći će Vam da osetite da Vam je koža meka i glatka. 

Za dodatno osveženje, nakvasite sapun vodom i protrljajte ga rukama da se stvori lagana pena. Umasirajte je u kožu, a onda je temeljno isperite. Lagana, nemasna pena se lako ispira i ostavlja na koži osvežavajući miris.
Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium Palmitate, Aqua, Lauric Acid, Sodium Isethionate, Sodium Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Palm Kernelate, Parfum, Sodium chloride, Propylene glycol, Zinc Oxide, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Alumina, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 15985, CI 61570, CI 77891
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.