Skip to content

Men+Care Silver antiperspirant u stiku

Borite se protiv neprijatnih telesnih mirisa i znojenja, bez iritacije kože, sa Dove Men+Care Silver antiperspirantom u stiku.

50ml
• 48-časovna zaštita od neprijatnog telesnog mirisa i znojenja

• tehnologija sa ¼ hidrantne kreme štiti kožu od iritacije

• Tehnologija srebra protiv neprijatnog mirisa tela

• Dermatološki dokazan

• 0% alkohola; formula koja ne izaziva iritaciju

• Jak za znoj, ali ne i za kožu
Najbolji dezodorans treba da je jak za znoj, ali ne i za kožu. Formulisan sa tehnologijom srebra – koje je antibakterijski agens koji sprečava bakterije da stvaraju neprijatan telesni miris – Dove Men+Care Silver antiperspirant u stiku se bori protiv znojenja i neprijatnog telesnog mirisa do 48 časova. 
 
Sa jedinstvenom tehnologijom sa ¼ hidrantne kreme i formulom koja ne sadrži alkohol, Dove Men+Care Silver antiperspirant u stiku štiti kožu od iritacije. Izaberite Dove Men+Care Silver antiperspirant u stiku ako birate dezodorans za muškarce koji ne izaziva iritaciju, a ne dozvoljava neprijatnim telesnim mirisima i znojenju ni da priđu blizu.     
Cyclopentasiloxane, Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex GLY, Stearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, PPG-14 Butyl Ether, Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone, Polyethylene, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-100, BHT, Tocopheryl Acetate, Titanium dioxide, Silver Chloride, Citric acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.