Skip to content

Men+Care Elements Talc&Sandal antiperspirant u stiku

Osetite suštinu mineralnog talka i sandalovine za 48-časovnu zaštitu i tehnologiju sa ¼ hidratantne kreme.

50ml
• Jak za neprijatne mirise tela, ali ne i za kožu 

• Stvoren da pruži 48-časovnu zaštitu od neprijatnih telesnih mirisa

• tehnologija sa ¼ hidrantne kreme jača kožu da bi se zaštitila od iritacije

• Inspirisan Zemljinim elementima, mineralnim talkom + sandalovinom

• Daje nalet svežine koji ostavlja osećaj osveženosti u pazuhu 

• Dezodorans za muškarce u stiku koji se lako nanosi
Izabrati Dove Men+Care Elements Talc&Sandal antiperspirant u stiku znači izabrati moćnu zaštitu od neprijatnog mirisa tela, ali to ne znači izbor između jačine i prijatnosti. 

Dove Men+Care Elements Talc&Sandal antiperspirant u stiku daje 48 časova stalne zaštite i koristi tehnologiju sa ¼ hidratantne kreme za zaštitu kože. Dizajniran za muškarce, ovaj dezodorans u stiku sadrži kombinaciju mineralnog talka i eteričnog ulja sandalovine za nalet dugotrajnog osveženja.

Dove Men+Care Elements Talc&Sandal antiperspirant u stiku je snažan, izdržljiv dezodorans za muškarce u stiku, koji je jak za neprijatan miris tela, ali nije jak za vašu kožu.
Cyclopentasiloxane, Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex GLY, Stearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, PPG-14 Butyl Ether, Hydrogenated Castor Oil, PEG-8, Parfum, Dimethicone, Polyethylene, Silica, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-100, BHT, PEG-4, Maris Sal, Talc, Sodium lactate, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.
• Dugotrajna zaštita
Dove Men+Care Elements Talc&Sandal antiperspirant u stiku pruža do 48 časova moćne zaštite od neprijatnih mirisa tela

• Zaštita kože
Dove Men+Care Elements Talc&Sandal antiperspirant u stiku pomaže u zaštiti kože pomoću tehnologije sa ¼ hidratantne kreme 
Posle tuširanja i sušenja, nanesite tanak sloj Dove Men+Care Elements Talc&Sandal antiperspiranta u stiku na pazuh. Po potrebi nanosite između tuširanja.
Za pojačanje svežine tokom dana, probajte da se istuširate koristeći Dove Men+Care Extra Fresh gel za tuširanje pre nego što nanesete Dove Men+Care Talc&Sandal antiperspirant u stiku.