Skip to content

Men+Care Extra Fresh antiperspirant u spreju

Jak i osvežavajući antiperspirant koji se bori protiv znojenja i neprijatnog telesnog mirisa do 48 sati.

150ml
• Snažan prema znoju, nežan prema koži

• Dermatološki dokazan

• 48-časovna zaštita od znojenja

• tehnologija ¼ hidrantne kreme štiti od iritacije

• Formula 100% bez alkohola 

• Okrepljujući, osvežavajući miris
Kad ste stalno u pokretu, potreban Vam je jak antiperspirant koji može da drži korak sa Vašim pretrpanim rasporedom. Znoj je sastavni deo života, ali se protiv njega može lako izboriti. Ako želite da imate osećaj svežine, dajte priliku Dove Men+Care Extra Fresh antiperspirantu u spreju.

Njegova dokazana formula se bori protiv znojenja i neprijatnog telesnog mirisa do 48 sati, uz ostavljanje okrepljujućeg, osvežavajućeg mirisa. Njegova formula sadrži tehnologiju sa ¼ hidrantne kreme, 100% je bez alkohola i dermatološki je testirana, tako da ćete imati bolju zaštitu od iritacije kože i kože koja svrbi. Ukratko, on je jak za znoj – ali nije za kožu.

Ako tražite jak antiperspirant koji pomaže da se izbegne iritacija kože ispod pazuha, Dove Men+Care Extra Fresh antiperspirant u spreju je za Vas. Nabavite naš najbolji antiperspirant za muškarce koji sadrži tehnologiju sa ¼ naše hidrantne kreme , za osećaj svežine koji traje ceo dan.
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, PPG-14 Butyl Ether, Cyclopentasiloxane, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethiconol, Octyldodecanol, BHT, Propylene Carbonate, Tocopheryl Acetate, Citric acid, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.
• Dugotrajna zaštita
Najbolji dezodorans-antiperspirant za muškarce je onaj koji je je jak za znoj – a Dove Men+Care Extra Fresh antiperspirant u spreju je naročito formulisan baš za to. Njegovi sastojci koji su antiperspiranti, dejstvuju zajedno da pomognu u prestanku znojenja i drže vas suvim do 48 sati

• Podižući, osvežavajući miris
Čist miris koji Vam pruža osećaj svežine tokom celog dana

• Štiti kožu od iritacije
Dove Men+Care je spojio antiperspirant sastojke sa tehnologijom sa ¼ hidrantne kreme, tako da štiti kožu od iritacije kao i od isušivanja
Protresite sprej da biste aktivirali sastojke. Držite sprej u uspravnom položaju 15 cm od pazuha i nanesite dezodorans u dva ili tri kratka prskanja na svaki pazuh.
Vruća voda može da izazove stvaranje znoja, stoga je bolje da se tuširate toplom vodom da bi se vaš antiperspirant efikasnije upio u kožu.