Skip to content

Men+Care Clean Comfort antiperspirant u spreju

Ovaj snažni antiperspirantu u spreju sa diskretnim mirisom, pomaže u borbi protiv znojenja i neprijatnog mirisa tela do 48 sati.

150ml
• Snažan prema znoju, nežan prema koži

• Dermatološki dokazan

• 48-časovna zaštita od znojenja

• tehnologija sa ¼ hidrantne kreme štiti od iritacije

• Formula 100% bez alkohola 

• Diskretan miris
Posao. Porodica. Putovanja. Život ima brz ritam. Zbog toga nam je potreban antiperspirant koji može da održi korak s njim.

Ako želite da znoj prestane da dominira Vašim danom, probajte Dove Men+Care Clean Comfort antiperspirant u spreju – snažan antiperspirant u spreju koji pomaže u borbi protiv znojenja i neprijatnog telesnog mirisa do 48 sati. Njegova tehnologija sa ¼ hidrantne kreme pomaže u zaštiti kože od iritacije, što znači da ćete imati koristi od dermatološki testiranog antiperspiranta koji je jak za znoj, ali nije i za kožu. Plus, on ima diskretan, dugotrajan miris.

Tako da kad sledeći put žurno grabite kroz spisak stvari koji treba da uradite na poslu, ili igrate fudbal sa svojom decom, vaše znojenje će biti pod kontrolom. Konačno ćete imati jak antiperspirant koji deluje brzo i vredno, baš kao vi. Izaberite Dove Men+Care Clean Comfort antiperspirant u spreju da biste ostali suvi i da sprečite iritaciju.
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, PPG-14 Butyl Ether, Cyclopentasiloxane, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethiconol, Octyldodecanol, BHT, Propylene Carbonate, Tocopheryl Acetate, Citric acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.
• Smanjuje znojenje 
Ako tražite najbolji antiperspirant za muškarce, onda su izgledi da se izborite sa znojem i neprijatnim mirisom tela vaš vrhunski prioritet. Dove Men+Care Clean Comfort antiperspirant u spreju je odgovor, jer sadrži aktivne sastojke koji obezbeđuju celodnevnu snagu koja vam je potrebna za borbu protiv znojenja i neprijatnog mirisa tela

• Dugotrajna zaštita
Ako tražite pouzdan proizvod koji će vam pomoći u borbi protiv znojenja, ovaj vas neće izneveriti i pružaće vam 48-časovnu zaštitu.

• Zaštita kože od iritacije
Dove Men+Care je spojio antiperspirant sastojke sa tehnologijom sa ¼ hidrantne kreme, pružajući zaštitu kožu od iritacije kao i od isušivanja
Protresite sprej da biste aktivirali sastojke. Držite sprej na udaljenosti od 15 cm od pazuha i postarajte se da sprej držite potpuno uspravno dok to radite. Nanesite dezodorans u dva ili tri kratka prskanja - koja traju ne duže od jedne ili dve sekunde - a onda ste gotovi.
Dovedite tehnologiju Men+Care Clean Comfort antiperspiranta u spreju do maksimuma, tako što ćete ga naneti noću. Zašto? Ključ leži u stanju vaše kože; ne samo da je brzina perspiracije veća ujutro, nego i tuširanje vrućom vodom takođe otvara vaše pore, čineći ih manje prijemčivim za bilo koji antiperspirant koji ćete kasnije naneti. Vaša koža je suvlja i hladnija noću, tako da je to najbolja moguća prilika de se dezodorans upije.