Skip to content

Men+Care Silver roll-on antiperspirant

Borite se protiv neprijatnih telesnih mirisa i znojenja bez iritacije kože, sa Dove Men+Care Silver roll-on antiperspirantom.

50ml
• 48-časovna zaštita od neprijatnog telesnog mirisa i znojenja

• tehnologija sa ¼ hidrantne kreme štiti kožu od iritacije

• Tehnologija srebra protiv neprijatnih telesnih mirisa

• Dermatološki dokazan

• 0% alkohola; formula koja ne izaziva iritaciju

• Jak za znoj, ali ne i za kožu
Najbolji dezodorans treba da je jak za znoj, ali ne i za kožu. Formulisan sa tehnologijom srebra – koje je antibakterijski agens koji sprečava bakterije da stvaraju neprijatan telesni miris – Dove Men+Care Silver roll-on antiperspirant se bori protiv znojenja i neprijatnog telesnog mirisa 48 časova. 
 
Sa jedinstvenom tehnologijom sa ¼ hidrantne kreme i formulom koja ne sadrži alkohol, Dove Men+Care Silver roll-on antiperspirant štiti kožu od iritacije. Izaberite Dove Men+Care Silver roll-on antiperspirant ako birate dezodorans za muškarce koji ne izaziva iritaciju, a ne dozvoljava neprijatnim telesnim mirisima i znojenju ni da priđu blizu.
Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-2, Parfum, Steareth-20, Titanium dioxide, Silver Chloride, Tocopheryl Acetate, Citric acid, Potassium lactate, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.