Skip to content
Dove Šampon

Šampon

Šampon treba da bude mnogo više od običnog sredstva za čišćenje. Zbog toga sa Dove Nutritive Solutions šamponima kosa dobija progresivnu hranljivu negu koja joj je potrebna, kao i nežnu moć čišćenja

...
Pročitaj više Continue Reading Šampon Prikaži manje Text Šampon

Prelepa kosa je moćna. Svi znamo kako kosa može učiniti da se osećate odlično: kada je sjajna i izgleda zdravo, možete da izađete osećajući samopouzdanje i ponos. Da bi se postigao taj osećaj svakog dana, mi smo osigurali da naši šamponi hrane i regenerišu kosu iznutra, posle svakog pranja, što kosu čini zdravijom na duge staze.

Za svakodnevnu upotrebu, naš Dove Daily Moisture šampon štiti normalnu kosu od svakodnevnih oštećenja, i hrani je da bi je učinio 5x mekšom*. Da li volite da stilizujete kosu i isprobavate nove frizure? Naš Dove Intense Repair Damage šampon pomaže u jačanju kose od oštećenja iznutra, i čini da ona bude super glatka. 

A ponekad svi moramo da vodimo bitku protiv prirodnog neprijatelja kose – tršavosti. Počnite  da rešavate taj problem iz samih osnova sa Dove Nourishing Oil Care Nutritive šamponom, za meku i sjajnu kosu koji ćete želeti bez prestanka da gladite.

Istražite naše šampone, savete i trikove u nastavku.

*Šampon i  regenerator u odnosu na šampon bez regeneratora

Prikaži manje

Istražite naše šampone

Dove 6 mitova o šamponu
tekst

6 mitova o šamponu: razotkriveni

Želite da negujete kosu bez konfuzije koji izazivaju mitovi o nezi kose?