Skip to content
Dove Tretmani za negu suve kose

Tretmani za negu suve kose

Može da deluje nemoguće ukrotiti suvu kosu,  ali ovaj tretman je zaista jednostavan. Došli ste na pravo mesto za naša najbolja rešenja za suvu kosu i ishranu kose, savete i trikove

...
Pročitaj više Continue Reading Tretmani za negu suve kose Prikaži manje Text Tretmani za negu suve kose

Prvi korak u planu za tretman suve kose je da se ustanovi da to nije oštećenje kose (lako dođe do zabune). Ako vašoj kosi manjka glatkoće i sjaja, ako se teško namešta, ako je kovrdžava i deluje isušeno, ili ako je gusta i kovrdžava, verovatno je suva. Ali ne zadugo. Kao i nekoj osetljivoj biljci, ako joj pružite pravu negu za kosu, ona će procvetati, pa pogledajte ova rešenja za suvu kosu. 

Da li ste probali ulje za kosu? Ovo će biti vaš novi najbolji prijatelj. Tek nekoliko kapi može da zadrži vlagu i da učini da kosa deluje glatko i da ima sjaj. Kada je u pitanju regenerator, koristite najbogatiji koji možete da nađete. Suva kosa je naročito osetljiva na oštećenja, zaštitite je od uređaja za stilizovanje kose toplotom pomoću spreja za zaštitu od toplote, i od sunca pomoću regeneratora koji sadrži UV filtere, a koji se ne ispira. 

Ove proizvode i mnogo drugih možete da nađete u nastavku.

Prikaži manje

Istražite naše preparate za tretman suve kose

Dove Kako negovati oštećenu kosu
tekst

Kako negovati oštećenu kosu

Zdrava i predivna kosa za tren oka.