Skip to content
Dove Nega kose

Nega kose

Izaberite Dove preparate za negu kose koji će hraniti kosu iz dana u dan. Od šampona do maski za kosu i preparata za stilizovanje, mi imamo sve što vam je potrebno za zdravu i lepu kosu

...
Pročitaj više Continue Reading Nega kose Prikaži manje Text Nega kose

Sa Dove preparatima za negu kose, lepa kosa je nešto više od sjaja i obećanja. To je stvarna, hranljiva nega koja traje. To je nega kojoj možete da verujete. Najlepša kosa je zdrava kosa i zato smo kombinovali nauku za naprednu negu kose koja daje i instant rezultate i progresivnu ishranu za kosu koja postaje s vremenom sve bolja i bolja. Dakle, ne morate više da birate između kose koja sjajno izgleda i negovane kose. 

Negovanje oštećenja, nega suve kose, obnavljanje vitalnosti kod zrele kose – šta god vam je potrebno da izvučemo najbolje iz nje. Podizanje i davanje volumena tankoj kosi, hidratacija i definisanje kovrdžave kose, davanje gustine tankoj kosi: pokrili smo sve.

I da bi smo osigurali da nega prati sve vaše rutinske aktivnosti, razvili smo proizvode za stilizovanje kose koji hrane kosu i čine da ona izgleda fantastično.

Prikaži manje
(24 proizvodi) Filtriraj proizvode Sakrij filtere
Tražim
za
(24 proizvodi)

Istražite naše preparate za negu kose

(24 proizvodi) Filtriraj proizvode Sakrij filtere
Tražim
za
(24 proizvodi)
Dove Saveti za negu kose
tekst

Saveti za negu kose

Želite predivnu, zdravu kosu svaki dan?