Skip to content

Pear Aloe Vera antiperspirant u stiku

Primenite zaštitu od 48 sati i nahranite kožu ispod pazuha sa ovim dezodoransom u stiku sa osvežavajućim mirisom kruške i aloe vere.

40ml
• Dove dezodorans u stiku pruža zaštitu do 48 sati 

• Obogaćen našom ¼ hidratantnom kremom za mekšu, glatku kožu

• Pomaže da se delikatna koža ispod pazuha oporavi od iritacije izazvane brijanjem

• Formula sa 0% alkohola je nežna prema vašoj koži ispod pazuha 

• Lagan i osvežavajući miris kruške i aloe vera 

• Dove Go Fresh u stiku lako i glatko klizi
Nega i zaštita – kombinacija koju očekujete od Dove. Sada to spojite sa okreplјujućim mirisom i dobićete dezodorans u stiku koji donosi nešto malo više neočekivano.

Od trenutka kada ga prislonite uz kožu, Dove Pear Aloe Vera antiperspirant u stiku pruža efikasnu zaštitu od vlage. On sprečava znojenje i neprijatne mirise do 48 sati, dok obavija vašu kožu mirisom sočne kruške i aloe vere, tako da se osećate svežije u dužem periodu.

Dove Go Fresh dezodorans takođe neguje vašu kožu ispod pazuha. Obogaćen ¼ hidratantne kreme, on umiruje vašu kožu, i pomaže čak i najdelikatnijim površinama da se oporave od iritacije koju može da izazove brijanje. Sa takvom negom, i formulom bez alkohola, vaša koža će ostati mekša, glatka i lepša.

Za samopouzdanje koje traje i voćni miris koga nećete moći da se zasitite, izaberite Dove Pear Aloe Vera antiperspirant u stiku.
Cyclopentasiloxane, Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex GLY, Stearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, PPG-14 Butyl Ether, Hydrogenated Castor Oil, PEG-8, Parfum, Dimethicone, Polyethylene, Silica, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-100, BHT, Benzyl alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Linalool
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.
• Instant svežina
Sa laganim i osvežavajućim mirisom kruške i aloe vere, ovaj Dove Go Fresh dezodorans donosi eksploziju svežine da pokrene vaš dan. To je savršen miris da se razbudite svakog jutra

• Dugotrajna zaštita
Dobar dezodorans bi trebalo da vas zaštiti od znoja i neprijatnog mirisa ceo dan. Dove Pear Aloe Vera antiperspirant u stiku vas štiti do 48 sati, i čini da se duže osećate sveže i suvo 

• Bega za vašu kožu ispod pazuha
Vaša koža ispod pazuha je iznenađujuće osetlјiva. Ovaj Dove dezodorans u stiku nežno klizi po vašoj koži, i oblaže je svojom formulom bez alkohola, formulom sa ¼ hidratantne kreme da bi nahranio i umirio čak i najosetlјiviju kožu
Lako je koristiti ovaj Dove dezodorans u stiku – jednostavno nanesite da biste rashladili i osušili kožu ispod pazuha, klizeći stikom nežno sa vrha do dna dok cela površina ne bude ravnomerno pokrivena.
Nemojte da dozvolite da vas tragovi dezodoransa iznevere. Da biste ih izbegli, osigurajte da se vaš dezodorans osušio u periodu od najmanje 30 sekundi pre nego što obučete odeću. Takođe, povucite porub vaše majice, haljine ili pulovera spolja kada se presvlačite, tako da ako bilo koji dezodorans pređe na vašu odeću, on će ostati sa unutrašnje strane.
Dove Go Fresh

Dove Go Fresh

Dove Go Fresh: za negovanu kožu, preparati koji dolaze sa uzbudljivim, živahnim mirisima. Istražite asortiman ovde…

pogledaj sve