Skip to content

Original antiperspirant u stiku

Ovaj čisti, jednostavni antiperspirant klizi preko kože glatko, i pruža zaštitu od znojenja do 48 sati tako da se osećate sveži i suvi.

40ml
• Pruža zaštitu od znojenja do 48 sati

• Pomaže da se delikatna koža ispod pazuha oporavi od iritacije izazvane brijanjem

• Delikatni miris čini da se osećate čistim

• Klizi preko kože i deluje nežno

• Sadrži formulu sa ¼ hidrantne kreme za divno meku i glatku kožu ispod pazuha

• Čist, jednostavan, bez muke
Da li vam se često čini da postoje stvari kojima se neprestano vraćate? Možda je to omiljeni par cipela ili klasična halјina od koje čini se ne možete da se rastanete. Postoje neke stvari koje nikad ne stare. Pa, Dove Original antiperspirant u stiku je baš takav. Čist, jednostavan, bez muke.

On ima taj prepoznatljivi čist miris koji čini da se osećate sveže ceo dan, formulu sa ¼ hidratantne kreme za divno meku i glatku kožu ispod pazuha, i našu moćnu formulu antiperspirant dezodoransa koja vam pruža do 48 sati zaštite od vlage ispod pazuha. Štaviše, on pomaže da se koža ispod pazuha oporavi od iritacije koju može da izazove redovno brijanje.

Baš kao vaš omiljeni par cipela ili ta klasična halјina, Dove Original antiperspirant u stiku radi sve što treba da radi bez ikakve muke.
Cyclopentasiloxane, Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex GLY, Stearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, PPG-14 Butyl Ether, Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Dimethicone, Polyethylene, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-100, BHT, Tocopheryl Acetate, Citric acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Limonene, Linalool
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.