Skip to content

Natural Fresh antiperspirant u stiku

Obogaćen mineralima iz Mrtvog mora, ovaj antiperspirant dezedorans pomaže vašoj koži da ostane meka, glatka i udobno suva.

40ml
• Hidrira sa mineralnim ekstraktima iz Mrtvog mora

• Pruža zaštitu od znojenja do 48 sati

• Štiti od neprijatnih mirisa i znoja

• Hrani sa ¼ hidratantnom kremom

• Pomaže da se delikatna koža ispod pazuha oporavi od iritacije izazvane brijanjem

• Sa svežim, čistim mirisom
Kada kupanje u Mrtvom moru nije opcija, i dalјe možete uživati u blagodetima njegovih hranlјivih materija koje neguju kožu. Dove Natural Fresh antiperspirant u stiku je obogaćen mineralnim ekstraktima iz Mrtvog mora poznatim po svojim hidratantnim svojstvima, koji nežno brinu za vašu kožu ispod pazuha tako da ona bude nahranjena i glatka.

Formulisan sa našom ¼ hidratantnom kremom, ovaj antiperspirant dezodorans pomaže da se delikatna koža ispod pazuha oporavi od iritacije izazvane brijanjem, pomaže da vaša koža ispod pazuha deluje svileno i meko.

I dok neguje vašu kožu ispod pazuha, Dove Natural Fresh antiperspirant u stiku takođe čini da ostanete suvi, sa zaštitom do 48 sati od znojenja i neprijatnih mirisa i sa čistim mirisom zbog koga ćete se osećati sveže celog dana. Negujte vašu kožu ispod pazuha prirodno – izaberite Dove Natural Fresh antiperspirant u stiku za kožu ispod pazuha koja je prijatno suva, divno glatka i hidrirana.
Cyclopentasiloxane, Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex GLY, Stearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, PPG-14 Butyl Ether, Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone, Polyethylene, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-100, BHT, PEG-4, Maris Sal, Citric acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.
• Briga za kožu ispod pazuha na prirodan način
Poznat po svojim hidratantnim svojstvima, ovaj antiperspirant dezodorans je formulisan sa mineralnim ekstraktima iz Mrtvog mora da bi pomogao u prirodnoj nezi vaše kože ispod pazuha 

• Ishrana kože ispod pazuha 
Za meku i glatku kožu ispod pazuha, ovaj negujući Dove dezodorans u stiku je obogaćen našom jedinstvenom ¼ hidratantnom kremom

• Dugotrajna zaštita
Ostanite sveži i suvi ceo dan sa Dove Natural Fresh antiperspirantom u stiku. Sa zaštitom od vlage i neprijatnih mirisa do 48 sati, to je svežina na koju možete da se oslonite
Podignite jednu ruku iznad glave. Blago pritisnite roler lopticu na vašu kožu i nanesite dezodorans da biste osigurali da ste pokrili celu površinu tankim slojem antiperspiranta. Ponovite na drugom pazuhu. Jednostavno.
Pokušajte da zaštitite delikatnu kožu od iritacije uz pomoć pene za brijanje koja pomaže da se stvori barijera između oštrice vašeg brijača i vaše kože ispod pazuha. Korišćenje hidratantnog antiperspirant dezodoransa kao što je Dove Natural Fresh antiperspirant u stiku, formulisan sa mineralnim ekstraktima iz Mrtvog mora i našom ¼ hidratantnom kremom, pomoći će vam da umirite kožu ispod pazuha, kao i da je učinite mekom i glatkom.