Skip to content

Invisible Dry antiperspirant u stiku

Recite zbogom dosadnim belim flekama sa antiperspirant dezodoransom ispitanim da ne ostavlja fleke na 100 boja.

40ml
• Izbegnite bele fleke na vašoj odeći – ispitan na 100 boja

• Zaštita od znojenja do 48 sati

• Formula sa 0% alkohola pomaže da se smanji iritacija kože

• Sadrži formulu sa ¼ hidratantne kreme za meku i glatku kožu ispod pazuha 

• Pomaže da se delikatna koža ispod pazuha oporavi od iritacije izazvane brijanjem

• Za lepu, meku i glatku kožu ispod pazuha za samo tri dana
Nošenje fantastične šarene odeće da bismo se istakli u masi prigušenih tonova može da poveća naše samopouzdanje i učini nas sigurnijim u sebe, zar ne? Verujući da je naš antiperspirant dezodorans još jedan proizvod koji jača samopouzdanje, kao što je saznanje da nema belih tragova na našoj odeći. Zato je Dove Invisible Dry antiperspirant u stiku najbolјi dodatak uz vašu šarenu garderobu.

Ovaj antiperspirant dezodorans pomaže da steknete slobodu da nosite najsvetlije, najsmelije boje, izbegavajući one dosadne bele tragove od antiperspirant dezodoransa na vašoj odeći. Mi smo ga testirali na 100 različitih boja.

Dove Invisible Dry antiperspirant u stiku sadrži formulu sa ¼ hidratantne kreme koja pomaže da vaša koža ispod pazuha bude meka i glatka. Ona pomaže da se vaša delikatna koža ispod pazuha oporavi od iritacije koju može da izazove redovno brijanje. Možete da imate divno meku i glatku kožu ispod pazuha za samo tri dana.

Sa Dove Invisible Dry antiperspirantom u stiku, možete da se setite kako je sjajan osećaj kada se izdvajate iz gomile u svojoj najšarenijoj odeći.
Cyclopentasiloxane, Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex GLY, Stearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, PPG-14 Butyl Ether, Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone, Parfum, Polyethylene, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-100, BHT, Tocopheryl Acetate, Citric acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.