Skip to content

Go Fresh Touch antiperspirant u stiku

Ovaj antiperspirant dezedorans pruža do 48 sati zaštite, negu kože ispod pazuha i osvežavajući miris krastavca i zelenog čaja.

40ml
• Do 48 sati zaštite od znojenja

• Formula sa 0% alkohola pomaže koži da se oporavi od iritacija izazvanih brijanjem

• Sadrži ¼ hidrantne kreme i Dove NutriumMoisture™ 

• Štiti od mokre kože ispod pazuha 

• Osvežavajući krastavac i miris zelenog čaja

• Lako klizi po vašoj koži
Ne postoji bolji osećaj od onog kada ste sveže istuširani. Taj sveži, osećaj čistoće je apsolutno najbolji način da započnete dan, pa ne bi li bilo savršeno da ga imate pri ruci sa antiperspirant dezedoransom? Pa, srećom po vas, to je upravo ono što smo uradili sa Dove Go Fresh Touch antiperspirantom u stiku. Njegov okrepljujući miris krastavca i zelenog čaja će dodati malo proleća u vaš korak, i zaštitu od znojenja do 48 sati, možete zadržati taj rashlađujući, svež osećaj sa sobom u toku celog dana zahvaljujući jednom od naših najboljih antiperspirant dezedoranasa.

Ovaj Dove antiperspirant dezedorans sadrži snažan udarac protiv znojenja, ali je istovremeno nežan prema vašoj delikatnoj koži. Naša formula sa 0% alkohola - koja sadrži Dove NutriumMoisture™ i našu jedinstvenu ¼ hidrantne kreme - može pomoći koži ispod vašeg pazuha da se oporavi od iritacija koje svakodnevno brijanje prouzrokuje. 

Budući da je deo Dove Go Fresh linije, znaćete da ima rashlađujući, osvežavajući miris koji balansira zaštitu od znojenja sa negom kože. 

Savršen da se osećate čistim tokom celog dana, nanesite vaš Dove Go Fresh antiperspirant u stiku na kožu ispod pazuha i uživajte u zaštiti od znojenja do 48 sati.
Cyclopentasiloxane, Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex GLY, Stearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, PPG-14 Butyl Ether, Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone, Polyethylene, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-100, BHT, Tocopheryl Acetate, Citric acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.
Dove Go Fresh

Dove Go Fresh

Dove Go Fresh: za negovanu kožu, preparati koji dolaze sa uzbudljivim, živahnim mirisima. Istražite asortiman ovde…

pogledaj sve