Skip to content

Pure antiperspirant u spreju

Savršena za osetljivu kožu, blaga formula Dove Pure antiperspiranta u spreju je dermatološki ispitana.

150ml
• Antialergijski i nežan za osetljivu kožu

• Zaštita od znojenja do 48 sati

• Sadrži ¼ hidratante kreme za prijatno meke i glatke pazuhe

• Formula bez mirisa, boja i parabena 

• Pomaže da se delikatna koža ispod pazuha oporavi od iritacije izazvane brijanjem

• Naš najbolji dezodorans za osetljivu kožu
Kada imate osetljivu kožu, može biti teško da nađete proizvode koji neće izazvati bilo kakvo pogoršanje, a da ipak obave posao za koji vam je potreban. To je razlog zašto smo stvorili Dove Pure antiperspirant u spreju. Ako više volite proizvode bez parabena, ovaj antiperspirant bez alkohola je jednako delotvoran protiv znojenja kao i naši drugi dezodoransi: zaštita od znojenja do 48 sati, ali sa dodatnim bonusom utoliko što je nežan za delikatnu kožu ispod pazuha. 

Ova dermatološki ispitana formula ne sadrži parabene, alkohol, boje ili mirise, što ga čini našim najboljim dezodoransom za osetljivu kožu. On pomaže da se smanji na najmanju moguću meru rizik od iritacije, tako da koža ispod pazuha ostane što je moguće mekša i glađa. 

I premda smo izbacili mnogo toga, postoji jedna stvar koju smo morali da ostavimo – ¼ hidratantne kreme koja je naš zaštitni znak. Ona umiruje osetlјivu kožu da bi pomogla da se delikatna koža ispod vašeg pazuha oporavi posle brijanja, jer osetlјiva koža zaslužuje malo više nege.
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, Disteardimonium Hectorite, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, BHT, Octyldodecanol, Dimethiconol, Propylene Carbonate, Citric acid
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.