Skip to content

Natural Touch antiperspirant u spreju

Obogaćen prirodnim mineralima iz Mrtvog mora, ovaj Dove antiperspirant dezodorans u spreju štiti i neguje vašu kožu ispod pazuha.

150ml
• Sadrži prirodne minerale iz Mrtvog mora, čuvene po hidrataciji kože 

• Pruža zaštitu od znojenja do 48 sati

• Antiperspirant vas štiti od znojenja i neprijatnih mirisa 

• ¼ hidratantne kreme za meku i glatku kožu ispod pazuha

• Neguje delikatnu kožu ispod vašeg pazuha 

• Formulisan sa svežim, mirisom čistog
Nema potrebe da idete sve do Mrtvog mora da bi ste iskoristili njegove blagodeti za negu kože. Mešajući prirodne ekstrakte minerala sa profesionalnom zaštitom, Dove Natural Touch antiperspirant u spreju pomaže da vaša koža ispod pazuha bude prijatno meka i udobno suva.

Obogaćen mineralima iz Mrtvog mora, ovaj Dove dezodorans i antiperspirant u spreju prirodno hidrira kožu ispod pazuha. Formulisan sa našom¼ hidrantnom kremom, ovaj nežan Dove antiperspirant pomaže delikatnoj koži ispod pazuha da se oporavi od iritacije prouzrokovane brijanjem, da bi pomogao da vaša koža ispod pazuha ostane meka i glatka. 

I dok brine, Dove Natural Touch antiperspirant u spreju obezbeđuje zaštitu od znojenja do 48 sati – čini da ostanete suvi i bez neprijatnih mirisa i da mirišete sveže. 

Dakle, za svežu, meku i glatku kožu ispod pazuha koja je zbrinuta na prirodan način, izaberite Dove Natural Touch antiperspirant u spreju.
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, PPG-14 Butyl Ether, Cyclopentasiloxane, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Octyldodecanol, BHT, Dimethiconol, Propylene Carbonate, PEG-4, Maris Sal, Citric acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.
• Hidratacija kože ispod pazuha
Tražite Dove antiperspirant dezodorans koji će učiniti da vaša koža ispod pazuha ostane meka? Kombinovanjem prirodnih minerala iz Mrtvog mora i naše jedinstvene ¼ hidratantne kreme, naša formula će ostaviti delikatnu kožu ispod vašeg pazuha lepom i glatkom

• Osigurava da ste sveži i suvi tokom celog dana
Pružajući zaštitu od znojenja do 48 sati, ovaj delotvorni antiperspirant vam pomaže da ostanete sveži i suvi sa mirisom čistog 

• Umiruje kožu nakon brijanja 
Učinite da se vaša koža ispod pazuha oseća dobro uz pomoć ovog Dove sprej dezodoransa. Umirujuća formula pomaže delikatnoj koži ispod pazuha da se oporavi od iritacije izazvane brijanjem, za kožu ispod pazuha koja izgleda i deluje zdravije 
Prvo, osigurajte da je vaša koža potpuno suva. Zatim, promućkajte flašicu da biste pomešali sve sastojke zajedno. Nakon toga, držeći flašicu na udaljenosti oko 15 cm– to je otprilike dužina lakta – poprskajte svaki pazuh snažnim prskom za zaštitu od znojenja do 48 sati.
Da li imate utisak da je vaša koža ispod pazuha iritirana nakon brijanja? Pokušajte da nosite prirodne materijale da biste sprečili iritaciju. Vlakna kao što su pamuk, lan i svila su nežnije prema koži, i omogućavaju vašoj koži da diše – što će vam takođe osigurati da ostanete suvi.