Skip to content

Invisible Dry antiperspirant u spreju

Ne ostavlјa bele tragove na 100 boja, Dove Invisible Dry antiperspirant u spreju štiti i vas i vašu odeću.

150ml
• Ispitano da ne ostavlјa bele tragove na 100 boja

• 0% alkohola kako bi se smanjila iritacija kože

• Pruža zaštitu od znojenja do 48 sati

• Sadrži ¼ hidratantne kreme za lepu, meku i glatku kožu ispod pazuha

• Pomaže da se delikatna koža ispod pazuha oporavi od iritacije uzrokovane brijanjem

• Ostavlјa kožu mekom i glatkom
Volite da nosite svetle boje, ali ne žele da vas vide sa belim tragovima na odeći? Dove Invisible Dry antiperspirant u spreju je prvi antiperspirant testiran da ne ostavlјaju bele tragove na 100 boja, dajući vam slobodu da nosite najsvetliju odeću, bez obzira na povod, sigurni u saznanju da neće biti belih tragova.

Najbolјi dezodoransi su oni koji vas čine suvim, a takođe neguju vašu kožu ispod pazuha, a Dove Invisible Dry antiperspirant u spreju radi oboje. Naša ¼ hidratantna krema u kombinaciji sa formulom bez alkohola hrani vašu osetlјivu kožu ispod pazuha, pomažući joj da se oporavi od bilo koje iritacije prouzrokovane brijanjem. Sa Dove Invisible Dry antiperspirantom u spreju možete sigurno nositi najšarenije halјine i zauvek zaboraviti na fleke od dezodoransa. 
Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, Aluminum Chlorohydrate, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Octyldodecanol, BHT, Helianthus Annuus Seed Oil, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Tocopheryl Acetate, Citric acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.