Skip to content
Dove Antiperspirant dezodorans u spreju

Antiperspirant dezodorans u spreju

Svi mi želimo da naši dani proteknu glatko  i nešto tako malo kao što je izbor najboljeg dezodoransa u spreju može da nam pomogne u tom traganju

...
Pročitaj više Continue Reading Antiperspirant dezodorans u spreju Prikaži manje Text Antiperspirant dezodorans u spreju

Potraga za danima bez muke je razlog zašto smo osigurali da nas svaki od naših sprej antiperspirant dezodoranasa štiti, bez obzira sa čim smo suočeni.

Svi naši antiperspirant dezodoransi odgovaraju vašem tempu života do 48 sati: od Dove Original i Go Fresh linije do Invisible Dry, naši sprej dezodoransi su nezaobilazni deo savremenog života u brzoj traci.

Plus, svaka opcija sadrži ¼ hidratantne kreme da neguje kožu ispod pazuha. Jedinstvena formula brine o ovoj delikatnoj regiji, podržavajući nivoe prirodne vlažnosti da bi pomogla da se iritacija i isušena koža drže na odstojanju  (baš tamo gde pripada, mislimo da ćete se složiti). 

Bez obzira da li tražite jedan od naših komprimovanih antiperspirant dezodoranasa u spreju (u slučaju da niste čuli, komprimovane flašice traju jednako dugo kao i njihov redovni ekvivalent, one samo imaju manje pakovanje) ili tražite sveže nove mirise , otkrijte sve svoje mogućnosti u nastavku, zajedno sa savetima i trikovima za negu kože ispod pazuha. 

Prikaži manje
(10 proizvodi) Filtriraj proizvode Sakrij filtere
Tražim svi proizvodi
(10 proizvodi)

Istražite naše antiperspirant dezodoranse u spreju

(10 proizvodi) Filtriraj proizvode Sakrij filtere
Tražim svi proizvodi
(10 proizvodi)
Dove Izbegnite tragove od dezodoransa
tekst

Kako da izbegnete bele tragove od dezodoransa

Želite da kažete zbogom belim tragovima na odeći?