Skip to content

Powder Soft roll-on antiperspirant

Uživajte u osećaju meke kože ispod pazuha i umirujućem puderastom mirisu sa Dove Powder Soft roll-on antiperspirantom.

50ml
• Mek kao puder – sjajan osećaj dok ga koristite

• Kontroliše znojenje do 48 sati

• Sadrži formulu sa ¼ hidratantne kreme za mekšu i glatku kožu ispod pazuha

• Formula sa 0% alkohola pomaže da se smanji iritacija kože

• Predivan cvetni miris bebi pudera 

• Pomaže da se delikatna koža ispod pazuha oporavi od iritacije izazvane brijanjem
Šta svila, baršun i krzno imaju zajedničko? Svi su tako meki da ne možemo da se uzdržimo već želimo da ih pomilujemo, zar ne? Ima nešto u vezi sa mekoćom što je tako utešno i neodolјivo. Ako ste tip osobe koja će da zastane za trenutak da bi dodirnula nešto meko zarad malo zadovolјstva, Dove Powder Soft roll-on antiperspirant je za vas. Topao miris pudera je isto tako umirujući i, sa svojim delikatnim cvetnim mirisom božura i frezije, podsetićete se na taj fantastični miris bebi pudera koji svi mi znamo i volimo.

Dove Powder Soft roll-on antiperspirant radi mnogo više pored toga što daje osećaj mekoće; on takođe pomaže da vaša koža ispod pazuha bude meka, zahvaljujući svojoj ¼ hidratantnoj kremi i formuli sa 0% alkohola koja pomaže da se smanji iritacija izazvana brijanjem.

Roll-on antiperspirant dezodorans je jednostavan za upotrebu, klizi preko vaše kože i daje vam taj mali trenutak udobnosti svakog jutra, čak i ako nema svile, baršuna ili krzna na vidiku.
Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-2, Parfum, Steareth-20, Tocopheryl Acetate, Potassium lactate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.