Skip to content

Pomegranate roll-on antiperspirant

Sa revitalizujućim mirisom, dugotrajnom zaštitom i superiornom negom kože ispod pazuha, ovaj Dove dezodorans pomaže da ostanete sveži.

50ml
• Dove Go Fresh pruža zaštitu od znojenja do 48 sati

• Nova i poboljšana formula sadrži našu jedinstvenu ¼ hidratantnu kremu

• Pomaže delikatnoj koži ispod pazuha da bude mekša i glatka 

• Neguje kožu ispod pazuha kao nikada ranije

• Lako klizi po koži

• Revitalizujući miris čini da ostanete sveži ceo dan
Tražite antiperspirant dezodorans koji brine o vašoj delikatnoj koži ispod pazuha, dok u isto vreme pruža snažnu zaštitu i a revitalizujući miris? Sa Dove Pomegranate roll-on antiperspirantom, to je upravo ono što ćete dobiti, iz dana u dan.

Ovaj Dove dezodorans ne daje samo dugotrajnu voćnu svežinu – on neguje vašu kožu ispod pazuha kao nikada ranije. Naša formula je bez alkohola, što pomaže da se smanji osećaj suve kože koji ponekad izaziva alkohol. Ovaj novi i poboljšani Dove antiperspirant takođe sadrži ¼ hidrantne kreme, koja pomaže vašoj koži da se oporavi od iritacije koju može da izazove redovno brijanje, ostavljajući vašu kožu ispod pazuha mekšom i glatkom.

Dove roll-on lako klizi po koži i pruža zaštitu od znojenja do 48 sati, štiti vaše pazuhe, i čini ih mirisnim i negovanim - koliko god vam je potrebno.
Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-2, Parfum, Steareth-20, Tocopheryl Acetate, Propylene glycol, Punica Granatum, Phenoxyethanol, Citric acid, Potassium lactate, Benzyl alcohol, Limonene, Linalool
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.
• Jačanje životne energije
Započnite vaše jutro sa podsticajem citrusa. Aromatičan, svež miris nara i verbena limuna će revitalizovati vaša čula – i trajati ceo dan

• Čini pazuhe još mekšim i glatkim 
Recite zbogom suvoj, iritiranoj koži ispod pazuha sa stilom: ¼ hidratantna krema u našem Pomegranate roll-on antiperspirantu pomaže delikatnoj koži ispod pazuha da se oporavi od iritacije izazvane brijanjem, i čini vaše pazuhe lepim, mekim i glatkim, tako da jedva čekate da ih pokažete 

• Dugotrajna zaštita
Ovaj Dove dezodorans radi sve ono što biste očekivali od najbolјeg antiperspiranta da radi, i do 48 sati
Jer, svežina koja traje ceo dan je jednostavna - samo lagano pomerajte lopticu rolera kružnim pokretima preko kože ispod svakog pazuha, da biste osigurali da ste u potpunosti pokrili celu površinu.
Sa odličnom negom kože ispod pazuha i trajne svežinine, vaša delikatna koža ispod pazuha neće biti nadražena hidratantnom formulom u ovom Dove dezodoransu. Dakle, ako želite da tako i ostane, pokušajte da izbegnete usku odeću: široke, meke tkanine će dati vašoj koži ispod pazuha prostor da diše.
Dove Go Fresh

Dove Go Fresh

Dove Go Fresh: za negovanu kožu, preparati koji dolaze sa uzbudljivim, živahnim mirisima. Istražite asortiman ovde…

pogledaj sve