Skip to content

Original roll-on antiperspirant

Dove Original roll-on antiperspirant, sa ¼ hidratantne kreme za negu pazuha, pruža zaštitu od znojenja do 48 sati.

50ml
• Pruža zaštitu od znojenja do 48 sati

• Pomaže da se smanji iritacija kože izazvana brijanjem

• Delikatan miris čini da se osećate čisto 

• Lako klizi po koži

• Hidrira da pruži superiornu negu pazuha 

• Sadrži ¼ hidrantne kreme za meke i glatke pazuhe
Imate li malu crnu halјinu kojoj se stalno vraćate? Nešto elegantno i jednostavno u čemu se uvek osećate dobro kad god je obučete? Možda zato što vam dobro stoji, možda zato što ide uz bilo šta - ali možda je to samo zato što radi upravo ono što je potrebno da radi a da pri tom ne pravi probleme. Baš kao Dove Original roll-on antiperspirant, zapravo. 

Dove Original roll-on antiperspirant pruža zaštitu od znojenja do 48 sati sa delikatnim mirisom koji pomaže da se osećate suvi i sveži ceo dan. I sa našom jedinstvenom ¼ hidratantnom kremom, on pomaže da se smanji iritacija kože koju može da izazove redovno brijanje.

Ako ste tip osobe koja voli da stvari budu jednostavne, Dove Original roll-on antiperspirant je za vas. Baš kao ona mala crna halјina, to je vaša poznata i omiljena stvar i uvek je tu kada vam je to najpotrebnije.
Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-2, Parfum, Steareth-20, Tocopheryl Acetate, Citric acid, Potassium lactate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.
• Meka, glatka koža ispod pazuha
Sa ¼ hidratantnom kremom, ovaj roll-on neguje delikatnu kožu ispod pazuha, pomaže joj da ostane meka i glatka posle samo tri dana

• Pomaže vašoj koži da se oporavi posle brijanja
¼ hidrantna krema pomaže koži da se oporavi od iritacije izazvane brijanjem, pa možete biti sigurni u sebe sa mekom, glatkom kožom ispod pazuha

• Zaštita kojoj možete da verujete
Kada želite antiperspirant dezodorans na koji možete da se oslonite, dobar početak je ovaj klasičan Dove antiperspirant dezodorans. Dove Original roll-on antiperspirant vam pruža zaštitu od znojenja do 48 sati, tako da možete da ostanete sigurni u sebe ceo dan (i duže)
Dignite jednu ruku iznad glave i pritisnite roler lopticu na vašu kožu blagim pritiskom i kružnim pokretima da biste pokrili celu površinu. Ponovite isti proces na drugom pazuhu.
Primenite svoj antiperspirant dezodorans pre spavanja kao i ujutru – noću je temperatura našeg tela niža, tako da se znojimo manje i formula ima više šanse da se upije u delikatnu kožu ispod pazuha spremnu za naredni dan.