Skip to content

Mineral Touch roll-on antiperspirant

Negujte pazuhe i ostavite ih prijatno suvim sa ovim Dove roll-on dezodoransom, obogaćenim prirodnim mineralnim ekstraktima.

50ml
• Sadrži minerale iz Mrtvog mora za prirodnu negu kože ispod pazuha

• Pruža zaštitu od znojenja do 48 sati

• Formula sa ¼ hidratantne kreme za mekšu, glatku kožu ispod pazuha

• Hrani delikatnu kožu ispod vašeg pazuha 

• Formulisan sa svežim, čistim mirisom

• Lako klizi po koži
Da li ste znali da su minerali iz Mrtvog mora poznati po svojim prirodnim hidratantnim svojstvima? Zato smo ih uključili u Dove Mineral Touch roll-on antiperspirant. Ovaj Dove roll-on vam pomaže da ostanete suvi dok neguje vašu kožu ispod pazuha, i pomaže hidrataciju vaše kože sa svakom upotrebom.

Obogaćen našom formulom sa ¼ hidratantne kreme, ovaj Dove antiperspirant dezodorans hidrira kožu vašeg pazuha i pomaže joj da ostane meka i glatka. Time što pomaže koži da se oporavi od iritacije izazvane brijanjem, Dove Mineral Touch roll-on antiperspirant je nežan i prema delikatnoj koži ispod pazuha. Jednako štiti i neguje, ovaj Dove dezodorans je takođe efikasan antiperspirant – sa zaštitom od znojenja do 48 sati, pomoći će vam da ostanete suvi ceo dan. 

Dakle, za antiperspirant dezodorans koji se brine za vašu kožu ispod pazuha prirodno sa svežim, čistim mirisom, izaberite Dove Mineral Touch roll-on antiperspirant.
Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-2, Parfum, Steareth-20, PEG-4, Maris Sal, Citric acid, Potassium lactate, Benzyl alcohol, Benzyl Salicylate, Citral, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.
• Mekša, glatka koža ispod pazuha
Pomaže da vaša koža ispod pazuha izgleda i bude meka i glatka sa ovim Dove dezodoransom koji neguje. Formulisan sa prirodnim mineralima Mrtvog mora i našom jedinstvenom formulom sa ¼ hidratantne kreme, ovaj Dove roll-on pomaže tako što hidrira vašu kožu ispod pazuha sa svakom upotrebom 

• Dugotrajna zaštita
Pruža zaštitu od znojenja do 48 sati, za svežu i suvu kožu ispod pazuha sa čistim mirisom

• Pomaže da se koža ispod pazuha oporavi od brijanja
Da li je vaša koža ispod pazuha često iritirana nakon brijanja? Biće vam drago da znate da umirujuća formula Dove Mineral Touch roll-on antiperspiranta pomaže u nezi delikatne kože ispod pazuha
Nakon što ste potpuno osušili kožu, podignite jednu ruku iznad glave. Blago pritisnite roler lopticu na vašu kožu i nanesite dezodorans kružnim pokretima da biste osigurali da ste pokrili celu površinu tankim slojem antiperspiranta.
Ako ste navikli da koristite sprej, možda želite da ga zamenite za roll-onom kada putujete. Bezbedan je za ručni prtljag i idealne je veličine da stane u vašu tašnu tako da možete da se osećate sveže gde god da se nalazite. Tako možete da ponesete mali deo Mrtvog mora kad god negde idete (čak iako mesto na koje idete nije ni blizu tako egzotično).