Skip to content

Invisible Dry roll-on antiperspirant

Izbegnite bele tragove od dezedoransa sa Dove Invisible Dry roll-on dezedoransom - testiranom na 100 boja.

50ml
• Dokazano da ne ostavlja fleke na 100 boja 

• 0% alkohola da se spreči iritacija kože

• Pruža zaštitu od znojenja do 48 sati

• Sadrži formulu sa ¼ hidratantne kreme za mekše i glatke pazuhe

• Lako klizi po koži ispod pazuha

• Pomaže da se koža ispod pazuha oporavi od iritacije izazvane brijanjem
Da li ste primetili kako različite boje odeće utiču na to da se osećate drugačije? Jarko crvene nam mogu dati uzbuđenje da odskačemo u masi a svetlo žute mogu da učine da se osećamo puni prolećne energije. Kako god vaša omilјena boja čini da se osećate, poslednja stvar o kojoj želite da brinete je da pronalazite bele tragove na vašoj odeći. Zato je najbolјe dodatak za vašu šarenu garderobu Dove Invisible Dry roll-on antiperspirant.

Ispitan na 100 boja, Dove Invisible Dry roll-on antiperspirant vam daje slobodu da nosite najsjajnije, nasmelije boje. Možete biti sigurni u saznanju da kada poslednji put proverite vašu fantastičnu odeću u ogledalu pre nego što izađete na vrata, nećete naći bele tragove koje morate da skidate umesto da krenete.

Ovaj roll-on Dove antiperspirant dezodorans sadrži sve prednosti naše jedinstvene ¼ hidratantne kreme, koji pomaže da se koža ispod pazuha oporavi od iritacije izazvane brijanjem, i lako klizi po koži da bi osigurao da je vaša koža ispod pazuha meka i glatka. ¼ hidratantna krema u našoj formuli čini kožu ispod pazuha glatkom posle samo tri dana.

I zato, budite smeli, hrabri, puni boja. Vaš antiperspirant vas neće omesti u tome.
Aqua, Aluminum Zirconium Pentachlorohydrate, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-2, Parfum, Steareth-20, Tocopheryl Acetate, Citric acid, Potassium lactate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool
Sastojci su tačni u trenutku objavljivanja. Uvek proverite ambalažu proizvoda.