Skip to content
Dove Antiperspirant dezodoransi

Antiperspirant dezodoransi

Ako pitate nas, antiperspirant dezodoransi ne treba samo da vas štite: oni treba i da neguju vašu kožu ispod pazuha. Toliko mnogo brinemo o ostatku svog tela, zašto naša koža ispod pazuha ne bi dobila istu vrstu nege?

...
Pročitaj više Continue Reading Antiperspirant dezodoransi Prikaži manje Text Antiperspirant dezodoransi

Uostalom, mnoge od najbolјih stvari u životu će nas dovesti do toga da podignemo ruke u vis: odlična muzika, ostrašćeno - ako ne i naročito dobro - igranje, zagrlјaji sa prijatelјima koje nismo videli godinama. I u tim trenucima, nesigurnosti oko naših pazuha definitivno nisu dobrodošle.

Zbog toga su Dove antiperspirant dezodoransi razvijeni sa našom ¼ hidratantnom kremom, koja se brine za vašu kožu ispod pazuha, čineći je mekom i glatkom. A postoji po jedan koji odgovara situaciji – kao naš Powder Soft antiperspirant koji će vašu kožu učiniti mekom i suvom, osvežavajući antiperspirant u spreju sa mirisom nara ili Invisible Dry (dokazano da ne ostavlјa bele tragove na više od 100 boja), da pomenemo samo neke od naših favorita. 

Budući da znamo da želite više od antiperspirant dezodoransa nego samo zaštitu, sa Dove dezodoransima dobijate i negu. Savršena kombinacija.

 
Prikaži manje
(24 proizvodi) Filtriraj proizvode Sakrij filtere
Tražim
za
(24 proizvodi)

Istražite naše antiperspirant dezodoranse

(24 proizvodi) Filtriraj proizvode Sakrij filtere
Tražim
za
(24 proizvodi)
Dove Kako naneti dezodorans
tekst

Kako naneti dezodorans

Tražite savete za to kako da nanesete dezodorans?