Skip to content

Men+Care Cool Fresh antiperspirant u sticku za muškarce

Za cjelodnevni osjećaj svježine i suhoće uz 48-satnu zaštitu od znojenja sa Dove Men+Care Cool Fresh antiperspirantom u sticku za muškarce.

50ml
• Snažan protiv znojenja, ali ne i prema koži

• Dermatološki dokazano

• 48-satna zaštita od znojenja

• Tehnologija s ¼ hidratantne protiv iritacija

• 100% formula bez alkohola

• Osvježavajući miris
Za cjelodnevni osjećaj suhoće i moćnu zaštitu od znojenja probajte Dove Men+Care Cool Fresh antiperspirant u sticku za muškarce. Ovaj snažni dezodorans u sticku sprječava znojenje i neugodne mirise do 48 sati, za osjećaj svježine.

Najbolji dezodorans za muškarce se bore protiv znojenja, a ne iritiraju kožu. Dove Men+Care Cool Fresh antiperspirant u sticku za muškarce je snažan protiv znojenja, ali ne i prema koži. Njegova dermatološki testirana formula bez alkohola sadrži tehnologiju ¼ hidratantne kreme koja pomaže osnažiti kožu protiv iritacija.

Ovaj dezodorans za muškarce ima i čisti, osvježavajući miris, tako da ćete uz njega stalno lijepo mirisati.
Cyclopentasiloxane, Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex GLY, Stearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, PPG-14 Butyl Ether, Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone, Polyethylene, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-100, BHT, Tocopheryl Acetate, Benzyl alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool
Sastojci tačni u vrijeme objavljivanja stranice. Uvijek provjerite pakovanje proizvoda.