Skip to content

Men+Care Clean Comfort antiperspirant u sticku za muškarce

Dove Men+Care Clean Comfort antiperspirant u sticku za muškarce pruža 48-satnu zaštitu od znojena sa blagim mirisom da vas drži svježim.

50ml
• Snažan protiv neugodnih mirisa, ali ne i prema koži

• Dermatološki dokazano

• 48-satna zaštita od znojenja

• Tehnologija s ¼ hidratantne kreme štiti od iritacija

• 100% formula bez alkohola

• Blagi miris
Osjećaj se svježe sa čistim mirisom dezedoransa kao što je Dove Men+Care Clean Comfort antiperspirant u sticku. Ovaj stik štiti od znoja i neugodnih miris 48 sati ostavljajući blagi miris tokom cijelog dana.

Najbolji dezedorans za muškarce nudi snažnu zaštitu od znojenja bez iritacije kože. Jer je Dove Men+Care Clean Comfort antiperspirant u sticku dizajniran da se bori protiv neugodnih mirisa i znoja dok njegova ¼ hidratantna tehnologija štiti kožu od iritacija. 100% je bez alkohola, snažan protiv znojenja, ali ne i prema koži.

 Dove Men+Care Clean Comfort antiperspirant u stiku za muškarce daje jaku antiperspirantsku zaštiti sa čistim mirisom da bi se osjećali svježim!
Cyclopentasiloxane, Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex GLY, Stearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, PPG-14 Butyl Ether, Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Dimethicone, Polyethylene, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-100, BHT, Tocopheryl Acetate, Citric acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool
Sastojci tačni u vrijeme objavljivanja stranice. Uvijek provjerite pakovanje proizvoda.