Skip to content

Beauty Finish ženski antiperspirant roll on

Obogaćen ¼ hidratantne kreme, ovaj Beauty Finish antiperspirant dezodorans pruža mekše, glađe i njegovane pazuhe.

50ml
• Pruža 48-satnu zaštitu od znojenja

• Sadrži ¼ hidratantne kreme, za mekše, glađe pazuhe

• Nova, poboljšana formula

• Njeguje kožu ispod pazuha kao nikad prije

• Nježno klizi po koži

• Nježnog, cvjetnog mirisa
Čišćenje, toniranje, hidratacija - većina nas slijedi sličnu rutinu njege lica. To je dio rutine koju uzimamo zdravo za gotovo. Zašto onda i koži pazuha ne poklanjamo sličnu njegu?

Kako do mekih pazuha? Dove Beauty Finish ženski antiperspirant u roll-onu je najbolji način da brinete za kožu pazuha, a istovremeno se zaštitite od znojenja. Njegova nova, poboljšana formula s ¼ hidratantne kreme čini da su vaša pazuha glađa i mekša i pomaže koži da se obnovi od iritacija izazvanih brijanjem.

S 48-satnom zaštitom od znojenja te nježnim cvjetnim mirisom ovog mineralima obogaćenog Dove dezodoransa, možete kročiti u dan sa samopouzdanjem.
Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-2, Parfum, Steareth-20, Tocopheryl Acetate, Mica, Titanium dioxide, Citric acid, Potassium lactate, Benzyl alcohol, Hexyl Cinnamal, Linalool
Sastojci tačni u vrijeme objavljivanja stranice. Uvijek provjerite pakovanje proizvoda.
• Mekšu, glađu kožu pazuha
Tražite tajnu mekih pazuha? Ova nova poboljšana formula s ¼ hidratantne kreme, ne samo da štiti, već i njeguje pazuhe, za mekšu i glađu kožu

• Dugotrajnu zaštitu
Za svježinu i zaštitu koja traje 48 sati, odaberite ovaj Dove dezodorans

• Nježan miris
Ima nježan, ženstven miris i stoga ga možete koristiti samostalno ili kombinirati sa najdražim cvjetnim parfemom
Podignite jednu ruku iznad glave i nanesite Dove Beauty Finish na kožu kružnim pokretima i nježnim pritiskom. Kada jedan pazuh bude prekriven tankim slojem Dove antiperspirant dezodoransa, ponovite postupak i na drugom.
Možda će se činiti neobičnim, no ako nanesete svoj Dove dezodorans prije spavanja, to će mu pomoći da bude učinkovitiji.Naše znojne žlijezde su manje aktivne noću, te tada vaš antiperspirant može bolje djelovati. Aktivni sastojci u Dove Beauty Finish dezodoransu mogu djelovati i do 48 sati, tako da ćete se osjećati svježe čim se probudite.